top of page

Mielenterveydeksi

e-mielenterveyskeskus on Suomen ensimmäinen ja innovatiivisin yksinomaan etämielenterveyspalveluihin erikoistunut terveyden tekijä. Teemme mielenterveyden palveluiden käyttämisestä helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta; niiden tuottamisesta mieluisaa ja mutkatonta.

Doing Jigsaw Puzzle

Asiakkaille

Innovatiivinen toimintamallimme tuo mielenterveyspalveluiden koko kirjon saatavillesi - missä vain, milloin vain. Alhainen palkkiomme asiantuntijoidemme tarjoamista palveluista ja tehokas teknologinen infrastruktuurimme takaavat kilpailukykyiset hinnat sekä saumattoman hoitokokonaisuuden.

Asiantuntijoille.

Teemme mielenterveyspalveluiden tuottamisesta nautinnollista. Markkinoiden alhaisimmalla 22.5% palkkiolla kokonaismyynnistä saat käyttöösi asiantuntijan profiilin, ajanvarausjärjestelmän, automatisoidun potilastietokannan, etävastaanottohuoneen sekä maksujärjestelmän, jota voit hyödyntää pienyrityksen tai toiminimen kirjanpidon ja verotuksen yksinkertaistamiseksi ohjeistamallamme tavalla.

Happy Doctor

Johtoryhmä

Yhteistyötä kanssamme tekevät

shutterstock_1904008372_edited.jpg

Yhteistyökumppaniksi/sijoittajaksi?

Kiinnostaako sinua yhteistyö tai toimintaamme sijoittaminen? Etsimme aktiivisesti uusia kumppaneita, jotka jakavat näkemyksemme mielenterveydestä yhteiskunnan ja yksilön hyvinvoinnin kulmakivenä.

bottom of page